Matematik

Omskriv til blandet tal

10. december 2012 af Mariiael (Slettet)

22/3 = ?

18/4 = ?

15/2 = ?

28/6 = ?

11/4 = ?

 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2012 af PeterValberg

Der er ingen grund til at oprette flere tråde om samme problem

Her er din første tråd: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1278055

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. december 2012 af Mariiael (Slettet)

#1 

Og Der er ingen grund til at, du ska blande dig i,  hvad jeg gør ! 

Der er ingen grund til at oprette flere tråde om samme problem

Her er din første tråd: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1278055


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2012 af mette48 (Slettet)

Med den opførsel tror jeg ikke der er nogle der vil hjælpe dig mere end vi allerede har gjort


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. december 2012 af PeterValberg

#2
SarahJK, jeg har fuld forståelse for, at du sikkert er 125% stresset over
en aflevering til i morgen, som du burde have været begyndt med for flere
dage siden, - MEN den uforskammede adfærd, som du fremkommer med
her på SP, hjælper bestemt ikke til, at jeg (og sikkert andre) ønsker at hjælpe.

Der er visse uskrevne regler herinde...

1) Man HAR prøvet at løse opgave selv, inden man spørger om hjælp.
2) Man stiller konkrete spøgsmål, til det man ikke kan løse, - ikke hele opgavesæt.
3) Man opretter kun ÉN tråd til hver problemstilling.
4) Man behandler hinanden pænt og repektfuldt på SP.

 

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Omskriv til blandet tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.