Matematik

Parameterfremstilling!

11. december 2012 af kimposiblee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey! Sørger hjælp til denne opgave: 

En linje i rummet går gennem (1,2,-3) og står vinkelret på vektorerne a=(-1 over 2 over -3) og b=(-1 over 5 over 3)

Bestem en parameterfremstilling for linjen :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Som retningsvektor for linien kan man benytte vektoren r = a × b .


Skriv et svar til: Parameterfremstilling!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.