Matematik

Granithjul: 5.4

11. december 2012 af Abinass (Slettet)

Hvor mange liter er der i 3 (m3) dvs et sted som har rumfang på 3.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1L = 1dm3. Omregn derfor 3m3 til dm3 . Benyt, at 1m = 10dm .


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2012 af PeterValberg

Du kan også benytte at:      1000 liter = 1 m3

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Granithjul: 5.4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.