Matematik

Et kort reduceringsstykke

12. december 2012 af Sofieeifo (Slettet)

Hej alle,

Jeg kunne super godt bruge et hurtigt svar på et lille spørgsmål omkring reducering af et reduceringsstykke.

Stykket er følgende: (a+b)b/a

 

Skal jeg ophæve parentesen først og derefter gange alle tallene foran "a" med a? eller hvordan skal jeg gøre det?

 

Rak på forhånd!

//Sofie


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af LubDub (Slettet)

Der kan virkelig ikke reduceres meget på det


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2012 af mette48 (Slettet)

(a+b)b/a =a*b/a + b*b/a = b+b2/a = b(1+b/a)


Skriv et svar til: Et kort reduceringsstykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.