Matematik

HJÆLP MIG MED BRØKER!!!

12. december 2012 af ANONYM2345 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan tager man 4         af 60

                                   ___

 

                                   10


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Udfør multiplikationen

(4/10) · 60

Eller beregn først (1/10) af 60 og dernæst (4/10) = 4·(1/10) af 60 .


Svar #2
12. december 2012 af ANONYM2345 (Slettet)

hvordan kan du ikke forklar det lidt nemmere


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man ganger en brøk med et tal ved at gange tælleren med tallet og beholde nævneren:

(4/10) · 60 = (4·60) / 10 = ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2012 af mathon

    

                  ...dividere med nævneren og gange med tælleren som du lærte i 6. klasse


Svar #5
12. december 2012 af ANONYM2345 (Slettet)

nååårh jeg havde bare glemt det tak :D for hjælpen


Svar #6
12. december 2012 af ANONYM2345 (Slettet)

men er det så sådan her 4/10 af 60 = 60: 10= 6x4=24 ?? er lidt i tvivl 


Skriv et svar til: HJÆLP MIG MED BRØKER!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.