Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Kort og simpel forklaring af brydningsloven.

13. december 2012 af mnb12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kort og simpelt kan forklare mig brydningsloven? Uden nogen formler osv. Hvad den går ud op osv? 
Skal have skrevet et lille stykke om den i noget teori, til et forsøg hvor vi har sendt laserlys gennem et plastklods og sat en blyant i et glas vand. 

På forhånd tak. Skal aflevere min afsluttende opgave i morgen, så hjælpen vil være ualmindelig stor! 

God jul. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. december 2012 af mathon

kort
             Lysets bølgelængde og hastighed ændres ved overgang fra ét stof til et andet,
             hvilket observeres ved en lysstråleretningsændring.

 

                     sin(φ1) / sin(φ2) = λ1 / λ2 = v1 / v2 = n2 / n1 = n12


Skriv et svar til: Kort og simpel forklaring af brydningsloven.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.