Matematik

Årlig vækstrate

14. december 2012 af MNør (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 
Jeg har fået denne forskrift

f(x) = 3600*0,8544x hvor f(x) er antal af tigere x efter år 2002. 

Jeg skal løse opgaven;

Benyt modellen til at bestemme den årlige vækstrate for antallet af tigere i Indien. 

Jeg tænker, at det enten bare er 0,8544 eller jf. renteformlen 1-0,8544. 

 

Er noget af det rigtigt eller? 

Mvh. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2012 af mathon

 den årlige vækstrate er
                                             0,8544 - 1 = -0,1456 = -14,56%   


Skriv et svar til: Årlig vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.