Matematik

HJÆÆÆÆLP :(

15. december 2012 af 24689 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal lave følgende opgave :

I et bestemt kredsløb er strømstyrken I(t) (målt i ampere) en funktion af tiden t(målt i sekunder). Det oplyses, at I(t) er  løsning til differentialligningen: 0,4 * dI/dt + 10*I = 9

og I(0)= 0

a) Bestem strømstyrkens væksthastighed, når strømstyrken er 0,3 ampere? som jeg har fået til 22, 50-25*0,3= 15 A, dette har jeg beregnet ud fra mappl

b) Bestem en forskrift for I(t)

Bestemme forskriften og dette kan jeg ikke finde ud af ved hjælpe af mapple, er der nogen som kan hjælpe :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2012 af chr42 (Slettet)


Svar #2
15. december 2012 af 24689 (Slettet)

Nej ellers tak :(


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.