Matematik

Udledning af 2.ordensreaktion

16. december 2012 af whatshallIwrite (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen, der kan hjælpe med at udlede en andenordensreaktion? 

Tak på forhånd. 


Svar #1
16. december 2012 af whatshallIwrite (Slettet)

Jeg mener bevise*. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. december 2012 af mathon

 

           v = -d[A]•dt = k•[A]2                                 separer de variable

                  -(1/[A]2] d[A] = k dt                           som ved integration giver

                  ∫-(1/[A]2]d[A] = ∫kdt

                  1/[A] = k•t + 1/[A]o

                   [A] = (k•t + [A]o-1)-1


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2012 af mathon

#2

rettelse af tastfejl

           v = -d[A]·dt = k•[A]2       --->           v = -d[A]/dt = k•[A]2                    


Skriv et svar til: Udledning af 2.ordensreaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.