Matematik

Differentialligning: m*h''=-m*g-k*h'

16. december 2012 af rlkluver (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Er der nogle som kan hjælpe mig med at læse denne differentialligning, hvis det over hovedet kan lade sig gøre at læse:

m*h''=-m*g-k*h'


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2012 af mathon

       mh'' + kh'  + mg = 0

       h'' + (k/m)•h'  + g = 0

                2. ordens differentialligning


Svar #2
16. december 2012 af rlkluver (Slettet)

ved du hvordan man løser det? for i min matematik bog, siger de at de ikke vil gennemgå synderlig meget teori for det


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2012 af LubDub (Slettet)

  er det m • h''(m) + k • h'(m)  + m • g = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2012 af mathon

eller
 


Skriv et svar til: Differentialligning: m*h''=-m*g-k*h'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.