Matematik

Fra procent til kg

17. december 2012 af Astrid938 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har lige glemt hvordan er det nu man laver procent til kg?

Har 13 procent som skal skrives om til kg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2012 af mette48 (Slettet)

13 % af hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2012 af SuneChr

At lave procent om til kg er det samme som at lave et æble om til en banan.

Tingene hænger ikke sammen.

Mener du, 13% af 1 kg ?


Svar #3
17. december 2012 af Astrid938 (Slettet)

Altså der står: Der produceres så meget affald i Danmark at det i gennemsnit svarer til 2 tons pr. dansker pr. år.

Der er et procent diagram og i det står der at dagrenovation er 13% men skal jeg så finde ud af hvor mange kg det er pr. dansker.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2012 af mette48 (Slettet)

jeg tror du skal skrive hele opgaven som den står i din bog


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2012 af Matimum (Slettet)

Ja skriv hele opgaven op :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. december 2012 af SuneChr

# 3  Det hjalp jo at få at vide, hvad det handler om.

En dansker producerer i gennemsnit i alt 2 ton affald pr år

Dagrenovationen udgør 13% af det samlede producerede affald.

Hvor mange kg dagrenovation producerer hver dansker pr år?

Løsning:   13% af 2 ton = 13% af 2000 kg = 13/100·2000 kg = .................. kg

 


Svar #7
18. december 2012 af Astrid938 (Slettet)

Ok skriver lige det hele

Fra kraftværker 16%

Byggeaffald 20%

Industriaffald 25%

Kontoraffald 5%

Fra rensningsanlæg 14%

Dagrenovation 13%

Haveaffald 5%

Storskrald 2%

Okay det skal jeg så finde ud af hvor mange det svarer til pr. dansker. Når en dansker i gennemsnitet "producere" 2 tons affald.

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. december 2012 af SuneChr

Gør som i # 6 hele vejen igennem.

Fra kraftværker  16% af 2000 kg = ................... kg

Byggeaffald  20% af 2000 kg = ................... kg

Industriaffald  25% af 2000 kg = ................... kg

Kontoraffald  5% af 2000 kg = ................... kg

Fra rensningsanlæg  14% af 2000 kg = ................... kg

Dagrenovation  13% af 2000 kg = ................... kg

Haveaffald  5% af 2000 kg = ................... kg

Storskrald   2% af 2000 kg = ................... kg


Svar #9
18. december 2012 af Astrid938 (Slettet)

Siger man så ikke bare eks. hvis det er 14%

14 dividere med 100 og gange med 2000?

Som giver 280 kg


Skriv et svar til: Fra procent til kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.