Matematik

Bevis for binomialfordelingen

19. december 2012 af MetteNielsen1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! jeg mangler et bevis for binomialfordelingen, det kan jeg nemlig ikke selv finde.

Hvis der skal bruges et eksempel i beviset har jeg en opgave med tallene:

n=10.000

P=1/100.000

r=0,1,2,...,n

 


Svar #2
20. december 2012 af MetteNielsen1993 (Slettet)

måske..

jeg har fundet en video på youtube, for jeg forstår ikke helt den udledning. 

er den god nok?

jeg skal nemlig matematisk redegøre for binomialfordelingen


Skriv et svar til: Bevis for binomialfordelingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.