Matematik

væedigmængde

22. december 2012 af sherryOme (Slettet) - Niveau: C-niveau

Aflæse værdigmængde af graf/forskrift – f(x)=-3x+7 x= interval=[-5,4]

 

hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Værdimængden er billedet af definitionsmængden, der her er et afsluttet interval.

Benyt, at billedet af et interval ved en lineær funktion igen er et interval. Funktionen er monoton, så derfor skal man beregne f(-5) og f(4) og så aflæse værdimængden deraf.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2012 af Krabasken (Slettet)

Vedhæftet en visualisering af svar #1

Som viser, at værdimængen er intervallet [-5,22]

:-)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: væedigmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.