Tysk

tysk grammatik... en sætning..

25. december 2012 af eppeheppe (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hedder det :

(Die) Lage zwischen Eltern und die junge (fortæller at der er bevægelse altså akkusativ)

eller

(Der) Lage zwischen Eltern und die junge (fortæller at der er stilstand altså dativ)

?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. december 2012 af Martinen (Slettet)

Akkusativ = Wen oder was?

Dativ = Wem?

Nominativ = Wer oder was?

Genitiv = Wessen?

Du mangler endnu et verb for at kunne bruge spørgsmålene. Fx.: "Die Lage zwischen Eltern und Jugendlichen ist angespannt" --> Wer oder was ist angespannt (Nominativ)? --> "Die Lage zwischen Eltern und Jugendlichen"

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. januar 2013 af Stygotius (Slettet)

phønixelev har vist fået noget af den tyske grammatik helt galt i halsen. 


Skriv et svar til: tysk grammatik... en sætning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.