Matematik

forskriften for funktionen

25. december 2012 af hehehej (Slettet)

Håber i kan hjælpe..

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er en lineær forskrift af formen y = ax + b . Konstanterne a og b kan bestemmes ud fra koordinaterne for to punkter på grafen.


Svar #2
25. december 2012 af hehehej (Slettet)

b er hvor den skærer i y-aksen det gør den jo ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det gør den jo, hvis du forlænger liniestykket.


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. december 2012 af hbhans (Slettet)

Du kan også blot aflæse to punkter på linien (x1,y1) og (x2,y2). Da er linien ligning:

y - y1 = α*(x-x1) hvor α = (y2-y1)/(x2-x1)


Skriv et svar til: forskriften for funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.