Matematik

HJÆLP NU !!

26. december 2012 af YouloveMelisa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilke vinkler mellen 0 og 360 grader passer i ligningen Sin v = -0,3274 ?? 

 

hvordan finder jeg ud af dette ?? :) 
Er der er en udregningsmetode 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at ligningen sin(v) = a i intervallet [0;2π[ har løsningen

v = sin-1(a) eller v = π - sin-1(a)


Svar #2
26. december 2012 af YouloveMelisa (Slettet)

Hvad er så π ? 

er det intervallet ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. december 2012 af peter lind

#1 har overset at der i opgaven står i grader ikke radianer. Der hvor der står π skal det erstattes af 180º


Svar #4
26. december 2012 af YouloveMelisa (Slettet)

Så det er 

v= 180-sin^-1 (a) ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvis man ønsker at regne i grader, er løsningerne

v = sin-1(a) eller v = 180º - sin-1(a)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. december 2012 af peter lind

ja


Skriv et svar til: HJÆLP NU !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.