Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!

29. december 2012 af fysikere (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hordan skal jeg løse denne ligning

 

60000=1,33333 *pi* r i tredje

60000cm(rumfang)=4,19* r i tredje

59995,81=r i tredje

Hvad skal jeg gøre? har jeg gjordt det rigtigt indtil videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2012 af mathon

 

                  (4/3) • π • r3 = 6000

                   r3 = (3 • 6000) / (4π)

                   r = ( 18000 / (4π) )1/3

                   r = (4500 / π)1/3

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. december 2012 af peter lind

Tag den tredje rod. Det er det samme som at opløfte til potensen 1/3


Svar #3
29. december 2012 af fysikere (Slettet)

Hvordan gør jeg det på en lommerregner??


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. december 2012 af mette48 (Slettet)

regnefejl i #0

og marton har glemt et 0

Hvordan du gør det på lommeregneren afhænger af, hvilken lommeregner du har


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. december 2012 af mathon


Svar #6
29. december 2012 af fysikere (Slettet)

den hedder TI-30X IIB

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
29. december 2012 af mathon

#1


 

                  (4/3) • π • r3 = 60000

                   r3 = (3 • 60000) / (4π)

                   r = ( 180000 / (4π) )1/3

                   r = (45000 / π)1/3

 

         tast
                 (45000 / π) ^ (1/3)

 


Svar #8
29. december 2012 af fysikere (Slettet)

mange mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. januar 2013 af Matrmatikensdag (Slettet)

24,3 er svaret !:D


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. januar 2013 af yacobjensen (Slettet)

Hvad med opgave 3.1-3.2-3.3 hva handler det om ? :(


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.