Matematik

diff ligning

04. januar 2013 af jeppe20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

løsning til:

(dy/dx)+cosh(x)*y=cosh(x)

der opfylder

y'(0)=1

 

jeg kommer her til, og ved ik hva jeg skal gøre:

dy*y=dx

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2013 af peter lind

Brug panserformlen

y'+a(x)*y = b(x)   A(x) er en stamfunktion til a(x)

y = e-A(x)*∫b(x)*eA(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:beregning_48.doc

Skriv et svar til: diff ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.