Matematik

gradient retningaflede

05. januar 2013 af jeppe20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

f(x, y) = ln(x^2 + y^2 + 1)

find den retningsaflede af f(x,y) i punktet (1,2) i retning v=(3/5)i+(4/5)j

 

jeg har fundet gradienter til (1/3)i, (2/3)j

 

jeg får 11/15 kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2013 af DelFerro (Slettet)

f'(v;(1,2)) = ∇f(1,2)•v = 11/15


Skriv et svar til: gradient retningaflede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.