Matematik

Ligninger

06. januar 2013 af online1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, der kan hjælpe mig med disse opgaver?


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. januar 2013 af mathon

1)

                      7x + 2 = 5x + 10               er folkeskolestof


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2013 af mathon

2)

                                                                 find fortegnsvariationen for f '(x)
efter at have bestemt ekstrema-punkter


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2013 af jegelskerkage33 (Slettet)

Opgave 1

7x + 2 = 5x + 10

7x - 5x + 2 = 5x - 5x + 10

2x + 2 = 10

2x + 2 - 2 = 10 - 2

2x = 8

2x/2 = 8/2

x = 4

 

 


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.