Matematik

Skæringspunkt

06. januar 2013 af matnooben (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan finder jeg skæringspunktet matematisk imellem disse 2 funktioner f(x)=-x^3-3x^2+x og g(x)=2x+3


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af peter lind

løs ligningen f(x) = g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2013 af mathon

løs med CAS

                                  -x3 - 3x2 + x = 2x+3

                                   x3 + 3x2 + 3x +3 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2013 af mette48 (Slettet)

- x3-3x2+x = 2x+3

x3+3x2+x+3=0                   gæt: x= - 3 er rod

(x+3)(x2+1)=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2013 af mathon

rettelse

 

                                  -x3 - 3x2 + x = 2x+3

                                   x3 + 3x2 +  x  + 3 = 0

                                  x = -3


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.