Matematik

hjælp

07. januar 2013 af LW09 (Slettet)

Hej er der nogen herinde, som kan hjælpe mig med disse opgaver

1. Find f ' (x) når f(x)=5ex
2. Find f ' (x) når f(x)=e8x
3. Find f ' (x) når f(x)=ekx


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2013 af AMelev

Det er sammensatte funktioner - ydre funktion differentieret gange indre funktion differentieret, hvor ydre funktion er eksponentialfunktion og den indre er en proportionalitet (tal*x).


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.