Matematik
Ortogonale projektions matrix
07. januar 2013 af
pinanagundi (Slettet)
Hej :)
Jeg ville høre om I måske kan hjælpe med denne opgave. Det drejer sig om del opgave 1.
Jeg har forsøgt selv og det første jeg gjorde var at bestemme W, altså løsningsmængden.
Denne fik jeg til: x1 = 3*x3 x2=0 Og x3=fri
Hvoraf jeg fik W = span{[3;0;1]}
Altså en 3x1 vektor...
Og det kan jeg slet ikke få til at passe, da jeg vil benytte : Pw=C(C^TC)^-1* C^T. :(
Håber I kan hjælpe.
På forhånd tak
Jeg ville høre om I måske kan hjælpe med denne opgave. Det drejer sig om del opgave 1.
Jeg har forsøgt selv og det første jeg gjorde var at bestemme W, altså løsningsmængden.
Denne fik jeg til: x1 = 3*x3 x2=0 Og x3=fri
Hvoraf jeg fik W = span{[3;0;1]}
Altså en 3x1 vektor...
Og det kan jeg slet ikke få til at passe, da jeg vil benytte : Pw=C(C^TC)^-1* C^T. :(
Håber I kan hjælpe.
På forhånd tak
Vedhæftet fil: image.jpg
Skriv et svar til: Ortogonale projektions matrix
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
