Matematik
stamfunktioner
27. september 2005 af
Stinepigen11 (Slettet)
Hej alle.. har desværre brug for lidt hjælp..
Hvordan finder jeg satmfunktionen til:
cos(x-(pi/6))
har overvejet om det bliver:
sin(x-(pi/6))
eller
sin(x) - Sin(pi/6)
men tror ikke nogle af dem er rigtige!
Hvordan finder jeg satmfunktionen til:
cos(x-(pi/6))
har overvejet om det bliver:
sin(x-(pi/6))
eller
sin(x) - Sin(pi/6)
men tror ikke nogle af dem er rigtige!
Svar #2
27. september 2005 af Stinepigen11 (Slettet)
sådan her??
f(x)= cos( x- pi/6)
t =( x- pi/6)
t'=1, dx = 1 * dt
S[ cos(t)*1*dt
sin(t), så indsættes t
sin( x- pi/6)
f(x)= cos( x- pi/6)
t =( x- pi/6)
t'=1, dx = 1 * dt
S[ cos(t)*1*dt
sin(t), så indsættes t
sin( x- pi/6)
Svar #4
27. september 2005 af IBM (Slettet)
Og ser først nu, at du også har beregnet det til at starte med ;)
Skriv et svar til: stamfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
