Matematik

Log

16. januar 2013 af multo26 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der noget der hedder minuslogaritmen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2013 af mathon


              ...det hedder antilogaritmen og er en potensfunktion

                           antilog(x) = log-1(x) = 10x

                           t = log((a)

                           log-1(t) = 10t = 10log((a) = a
 


Skriv et svar til: Log

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.