Matematik

3 trinsreglen for f(x) 1/x ??

16. januar 2013 af AlexKlug (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

 

Er der nogen der kan finde ud af at lave 3 trinsreglen for f(x) 1/x?

 

Jeg er helt væk her.

 

(Differential regning)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af mathon

 

                ...kender du ikke de tre trin?


Svar #2
16. januar 2013 af AlexKlug (Slettet)

Ikke helt, kan ikke finde ud af at sætte det ind ...


Svar #3
16. januar 2013 af AlexKlug (Slettet)

Er jeg på rette vej her?

Vedhæftet fil:På rette vej.docx

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2013 af mathon

 

f(x) = (1/x)

      trin 1:
                  f(xo+Δx) - f(xo) = (1/(xo+Δx)) - (1/xo)  = (xo - (xo+Δx)) / ( xo•(xo+Δx) ) = ( -1 / ( xo•(xo+Δx)) ) • Δx

 


Skriv et svar til: 3 trinsreglen for f(x) 1/x ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.