Matematik

At reducerer

16. januar 2013 af Sara2016 (Slettet) - Niveau: B-niveau

opg.1

a7 a2 / a4 = a7+4-2 = a5

 

opg. 2

a5/(a2)3 = a5-2*3 = a-1 = 1/a

 

opg.3

(a+b)2- 2a(a+b) = a2 + b2 + 2ab - 2a2- 2ab = -a2 + b2

opg.4

En person sætter 15 000 kr. i banken til en fast årlig rente på 2,56% .
a) Hvor lang tid går der, før beløbet er fordoblet?

Log 2 /Log (1+2,56%) = 27,42... år

 


Skriv et svar til: At reducerer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.