Matematik

lineær ligning hjælp

16. januar 2013 af popcorn81 (Slettet)


Hej jeg har brug for hjælp til en lineær ligning 

2=0,087*x+1,113

 

Jeg skal finde x og jeg ved det er noget med at isolere men hvordan?

Evt nspire?

Håber i kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af Andreww (Slettet)

2=0,087*x+1,113

2 - 1,113 = 0,087*x

(2 - 1,113) / 0,087 =x


Skriv et svar til: lineær ligning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.