Matematik

trigonometri

16. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Er mine udregninger rigtige?

Beregn størrelsen på de sider og vinkler, der ikke er nævnte.
c=6cm A=30* C=90
a=6cm*sin(30)=3cm
b=6cm*cos(30)=3√3 eller  √6^2-3^3=3√3
B=180*-90*-30*=60*
 

c=6,8cm B=50* C=90*
a=6,8*cos(50)=4,37cm
b=6,8cm*sin(50)=5,21cm
A=180*-90*-50*=40*
 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det ser rigtigt ud.

Men mellemregningen i den første opgave : √6^2-3^3=3√3     er noget vrøvl.


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.