Matematik

diff

16. januar 2013 af sexysofie (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogle der kan hjælpe mig? er helt blank

En funktion f er bestemt ved f(x)=6x^2+2x-5

Bestem den stamfunktion F til f, som opfylder F(0)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2013 af mathon

 

                        F(x) = ∫(6x2+2x-5)dx = 2x3 + x2 -5x + k

                        F(x) = y = 2x3 + x2 - 5x + k      gennem (0,1)


Skriv et svar til: diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.