Matematik

beregn længder i trekant

18. januar 2013 af krededk123 (Slettet)

Hej jeg kender 3 længder i en trekant. A=19.983 B=70.017 og C=90. og kender 1 side a=800, hvordan beregner jeg de resterende sider?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2013 af mathon

jeg kender 3 vinkler i en trekant. A=19.983 B=70.017 og C=90. og kender 1 side a=800, hvordan beregner jeg de resterende sider?

                  c = a / sin(A)   

                  b = (c2 - a2)1/2

 

Svar #2
18. januar 2013 af krededk123 (Slettet)

mange tak!!


Svar #3
18. januar 2013 af krededk123 (Slettet)

Det kan ikke passe for når jeg sætter det ind giver C=800/19.983=2349.95?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2013 af mathon

 

                        c = a / sin(A) = 800 / sin(19.983º) = 2340,95


Skriv et svar til: beregn længder i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.