Matematik

4 brøkregler

28. september 2005 af Sinz (Slettet)
Er der en studi som gerne vil hjælpe mig. Jeg skal forklare 4 brøkregler udfra eksempler som man skal lave.. Please hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2005 af x^n+y^n=z^n (Slettet)

øhh. Hvilke brøkregler?

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2005 af DMUS (Slettet)

Jah, du er nødt til at definere det mere klart.. :P

Tænker du på:

(a/b)*(c/d) = (a*c)/(b*d)

(a/b)/ c/d) = (a/b)*(d/c)

Der må siges at være de mest kendte brøk-regneregler?

Skriv et svar til: 4 brøkregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.