Matematik

Den eksponentielle sammenhæng

19. januar 2013 af cocie (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej jeg har en spørgmål der lyder bestem fremskrivningsfaktoren når ændringen i procent er given som: 12,5% og -2,5% og -0,5% hvordan løser jeg den. Jeg håber i vil hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2013 af mathon

 

                                                                y = b•ax = b•(1+r)x

   fremskrivningsfaktor
                            ændring                     r =12,5%        r = -2,5%          r = -0,5%
                            a = (1+r)                     1,125              0,975               0,995


Skriv et svar til: Den eksponentielle sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.