Fysik

E = mc2

20. januar 2013 af xoxo123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

 

Jeg har problemer med denne opgave. Er der nogen af jer der kan finde ud af den?

 

Hvor meget energi i joule, vil der blive frigivet hvis man i C'eren (E = mc^2) får 1 gram stof til at forsvinde?

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Du kender m = 0.01kg og c=3E8 m/s ? sæt ind i formlen


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. januar 2013 af peter lind

Hvad er problemet ? Du kender jo både massen og lyshastigheden. Disse værdier skal du blot sætte ind i formlen


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. januar 2013 af mathon

Du kender m = 0,001 kg og c = 3·108 m/s 

sæt ind i formlen


Skriv et svar til: E = mc2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.