Fysik

FYSIKRAPPORT HJÆLP

20. januar 2013 af youtubee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle. Jeg står her med min fysikrapport om "energiforbrug ved opvarmning af vand" og "byg en vandvarmer". Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg skrevet det rigtige i teorierne, og er der nogen der kan hjælpe med konklusion? 

MANGLER HURTIGT ET SVAR!

FILEN ER VEDHÆFTET!

Vedhæftet fil: fysikrapport - effetk.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Du må gerne skrive at effekt er P = U*I og dermed fra U = R*I er det det samme som

P = U^2/R = RI^2

og den med U = RI = mere modstand? den giver ikke helt mening.

og næsten allerøverst står der Energi: Effekt = , der skulle nok have stået Energi = Effekt*tid = U*I*T

Usikkerhed og fejlkilder er fx at vandet afgiver energi til luften så du får en mindre. Man kan ikke sige usikre målinger for du skal fortælle hvorfor dine målinger er usikre.

Jeg tror også godt du må vise det i koordinatsystemet som du selv skriver, og hvis du får en linje(tæt på en linje) så passer teorien nogenlunde og så kan du konkludere.

Men ellers tror jeg det er fint


Svar #2
20. januar 2013 af youtubee (Slettet)

Jeg har lavet den lidt om nu :-) 

Vil du gerne lige kigge på den?


Skriv et svar til: FYSIKRAPPORT HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.