Matematik
Integralregning
Hej alle :)
Jeg har problemer med en opgave fra det vedhæftede opgavesæt, som jeg håber nogen kan hjælpe mig med :-)
Jeg har problemer med opg. 3.
Svar #2
23. januar 2013 af MadsChristense (Slettet)
Den har jeg mange gange før, og har brugt det til de andre opgaver, men forstå ikke denne opgave. Den gør mig forvirret, når der står at jeg skal skitsere osv.
Svar #3
23. januar 2013 af mathon
for at finde integrationsgrænserne
beregnes skæringspunkternes førstekoordinater
Svar #4
23. januar 2013 af mathon
skæring kræver bl.a.
f(x) = -x2 + 9 = g(x) = x + 3
-x2 + 9 = x + 3
x2 + x - 6 = 0
x = -3 v x = 2
for x ∈[-3;2] er f(x)≥g(x)
hvorfor
Areal = -3∫2 (f(x)-g(x))dx
Svar #5
24. januar 2013 af MadsChristense (Slettet)
Er det resultatet? Jeg forstår ikke så meget af det.. Har du mulighed for at forklarer mig det? :D
Svar #7
24. januar 2013 af MadsChristense (Slettet)
Forstår desværre ikke så meget af det, men tak for hjælpen :)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
