Matematik

Bestem den eksakte værdi

23. januar 2013 af Saraet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven:

Bestem den eksakte værdier af sidelængderne i en trekant ABC når:

A (-3,4)         ,               B (2,7)             ,                  C (10,1)

Håber en der kan hjælpe tak på forhånd.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt punkt-afstandsformlen til at beregne |AB| , |AC|, og |BC| .

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2013 af nielsenHTX

hvis A=(a1,a2) og B=(b1,b2) så er

AB=B-A=(b1-a1 , b2-a2)

længden af en vektor A=(a1,a2) er

|A|=√((a1)2+(a2)2)


Skriv et svar til: Bestem den eksakte værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.