Matematik

Københavns Lufthavn

26. januar 2013 af Uffooo - Niveau: 8. klasse

HAR VIRKELIG BRUG FOR HJÆLP!!!

(Indenrigsruter=260.000)

(Flyvoperationer i 1996=270.000)

Vis, at flyvningen på indenrigsrutterne udgør

1/5 af samtlige flyoperationer i 1996

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2013 af mette48 (Slettet)

Indenrigsruter = Flyvoperationer/5

260.000             270.000/5

 det passe slet ikke, er du sikker på du har skrevet opgaven rigtigt?

skriv hele den oprindelige opgavetekst


Skriv et svar til: Københavns Lufthavn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.