Matematik

partiel Differentiation

27. januar 2013 af nursim (Slettet)

f(x,y)=(x+2y)e(2x+y) 

hvad er ∂2f/∂x∂y ?

 

har prøvet et par gange kommer ikke frem til det rigtige svar, meget gerne med alle udregninger.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn først ∂f/∂x og så ∂(∂f/∂x)/∂y .

∂f/∂x = e2x+y + 2·(x+2y)·e2x+y = (2x+4y+1)·e2x+y

2f/∂x∂y = 4·e2x+y + (2x+4y+1)·e2x+y = (2x+4y+5)·e2x+y


Svar #2
27. januar 2013 af nursim (Slettet)

du differ i forhold til x kan jeg godt forstår, men den anden ligning forstår jeg ikke helt:S


Skriv et svar til: partiel Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.