Matematik

produktregl

28. januar 2013 af jeppe20 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

betragt (e^p(x))*y                Bestem vha produktreglen   (d/dx)*((e^p(x))*y)

 

 

ved ikke hvordan man gør hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2013 af peter lind

d/d(ep(x))*y)/dx  =  (dep(x))/dx*y+ ep(x)*dy/dx      dep(x))dx findes ved brug af reglen for differentiation af sammensat funktion med eksponentialfunktionen p(x) som indre funktion


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt produktreglen

(ep(x) · y(x))' = (ep(x))' · y(x) + ep(x) · y '(x) = ...

Brug så reglen om differentiation af en sammensat funktion på det første led.


Skriv et svar til: produktregl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.