Matematik

Det er nemt til 7 årgang

28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet) - Niveau: 8. klasse
På christiansø og frederiksø bor der 120 meneesker i alt. der findes ikke ferskvand på ørerne, derfor får beboerne ferskvand sejlet til ørerne desuden opsamler de regnvand.

Hvor mange liter ferskvand skal der dagligt bruges til de 120 mennesker når man regner med at de i gennemsnit pr. Dag bruger 75 liter?

Er det ikke 75 liter??

Svar #1
28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet)

Hvor mange kubikmeter vand er det pr. Dag

Angiv længde, bredde og højde på en kasse, der kan rumme denne vandmængde.

Jeg kan ikke finde ud af det. Vær sød at hjælpe mig

Brugbart svar (3)

Svar #2
28. januar 2013 af Anime (Slettet)

Du skal gange 75 liter med 120 mennesker, for at beregne hvor meget de 120 mennesker i alt skal have af ferskvand.


Svar #3
28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet)

Svar #1 - Citér
17 minutter siden af Katja1891
Hvor mange kubikmeter vand er det pr. Dag Angiv længde, bredde og højde på en kasse, der kan rumme denne vandmængde. Jeg kan ikke finde ud af det. Vær sød at hjælpe mig

Svar #4
28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet)

Hvor mange kubik meter er det pr dag?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2013 af Anime (Slettet)

En kubikmeter kan rumme 1000 liter! 

Regn ud hvor meget 75 L *120 = 9000 L

Hvor mange kubikmeter er det? - Tror ikke det kan gøres tydeligere! :)


Svar #6
28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet)

Så det er 9?

Brugbart svar (1)

Svar #7
28. januar 2013 af Anime (Slettet)

Ja! 


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. juni 2015 af mitra123

#2

Du skal gange 75 liter med 120 mennesker, for at beregne hvor meget de 120 mennesker i alt skal have af ferskvand.120*75=9000

Brugbart svar (0)

Svar #9
09. juni 2015 af mitra123

#4
Hvor mange kubik meter er det pr dag?9000:1000=9

Skriv et svar til: Det er nemt til 7 årgang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.