Matematik

Hvor mange kubikmeter

28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hvor mange kubikmeter er 9000liter vand

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

1m3 = (10dm)3 = 1000dm3 = 1000L


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. januar 2013 af Anime (Slettet)

Kig på dit forrige indlæg!


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2013 af ILikeMusic (Slettet)

en liter er 1*1*1 dm = 1 dm^3

1 meter = 10 dm   |   1 dm= 10 cm

en kubikmeter er altså 10*10*10 dm = 1000 dm^3 (og da 1 liter = 1 dm^3 kan man konkludere at 1 kubikmeter = 1000 liter)


Svar #4
28. januar 2013 af 1981jtak (Slettet)

Anime havde ikke set der var nogle der havde svaret.. Tak:-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2013 af Anime (Slettet)

:)


Skriv et svar til: Hvor mange kubikmeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.