Kemi

Landolts forsøg

29. januar 2013 af krededk123 (Slettet)

Hej jeg Har problemmer med spørgsmål 1 i dette forsøg?

Forsøgsvejledning er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: Landoldt_forsøg.doc

Svar #1
29. januar 2013 af krededk123 (Slettet)

slet ingen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. januar 2013 af LubDub (Slettet)

           cefter = (cfør • Vfør) / Vefer

 

Forsøg 1      [IO3- ] =  (0.1 M • 40 mL) / 225 mL = 0.017 M

Forsøg 2      [IO3- ] =  (0.1 M • 80 mL) / 225 mL = 0.036 M


Skriv et svar til: Landolts forsøg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.