Matematik

integralregning

30. januar 2013 af lauranielsen89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, kan jeg får hjælp til dette please, har prøvet men ku' alligevel ikke løs den.

 

Graferne for funktionerne

 

 

f (x) = x^2-5x-6 og g (x) = 2^x-6


afgrænser en punktmængde, der har areal.

 

a) Bestem dette areal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af mathon

 

              skæringspunktets førstekoordinat er

                                          x = -0,1717

 

                      A = -0,17170 (g(x) - f(x))dx                      da    g(x) ≥ f(x) for x∈[-0,1717;0]
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2013 af jnl123

sammen med x-aksen?

så er det:

a0 f(x) dx + ∫0b g(x) dx

hvor a=der hvor f(a)=0

og b= der hvor g(b)=0


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.