Matematik

integralregning

30. januar 2013 af sarah199 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f  er bestemt ved

f (x)= e^ x – 2x

a) Skitser grafen for f, og benyt differentialregning til at argumentere for grafens forløb.
Grafen for f, koordinatsystemets akser og linjen med ligningen x=k afgrænser en punktmængde Mk , der har et areal.


b) Bestem de værdier af k, for hvilke arealet af  Mk er 4.

 

vil i være sød og hjælp mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af mathon

 

                             A = -k0 f(x)dx = 4      

                                                                                      k>0

                             A = 0k f(x)dx = 4     


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.