Matematik

Hjælp: f'(x)=1/2

31. januar 2013 af Andreas454545 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan skal følgende ligning løses?
f '(x)=1/2


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af SuneChr

Måske du har glemt at vise f eller f '  .

Differentiér f og

løs ligningen f '(x) = 1/2 .


Svar #2
31. januar 2013 af Andreas454545 (Slettet)

Ups, det er rigtigt. Funktionen f er givet ved f(x)=(x2+1)/(x-1). 
(x^2-2*x-1)/(x-1)^2 = 1/2 = 3, -1
Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Hjælp: f'(x)=1/2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.