Matematik

vektor - hjælp

29. september 2005 af bulesnule (Slettet)
I en orienteret plan er der givet en vektor á med længde 1.

Bestem de værdier af t, for hvilke:

/tá+(t+2)â/=kvardratrod 10....
á = vektor a, â = a's tværvektor

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne...???

Det håber jeg...
tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2005 af frodo (Slettet)

sæt det hele i anden og husk at a*â=0

Svar #2
29. september 2005 af bulesnule (Slettet)

okay jeg forsøger

Svar #3
29. september 2005 af bulesnule (Slettet)

Okay det giver mening nu... tak for hjælpen...

Skriv et svar til: vektor - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.