Matematik
Regnestykke??
29. september 2005 af
frøkenpingvin (Slettet)
okay, er der nogen der kan hjælpe mig med dette her stykke ?
Et firma har påtaget sig at udføre et arbejde på 50 dage og benytter i begyndelsen 66 mand til arbejdet. Efter 28 dage er neptop halvdelen af arbejdet udført. med hvor mange mand skal arbejdsstyrken øges med for at arbejdet kan afsluttes rettidigt?
håber på svar!
Et firma har påtaget sig at udføre et arbejde på 50 dage og benytter i begyndelsen 66 mand til arbejdet. Efter 28 dage er neptop halvdelen af arbejdet udført. med hvor mange mand skal arbejdsstyrken øges med for at arbejdet kan afsluttes rettidigt?
håber på svar!
Svar #1
29. september 2005 af appelsinus (Slettet)
Vi kalder 1 mands arbejde på en dag for 1 dagsrabejde.
På de første 28 dage er der udført 28*66=1848 dagsarbejder.
Da kun halvdelen af arbejdet er udført skal der altså på de sidste 22 dage udføres det samme antal dagsarbejder : 1848.
Der skal altså bruges 1848/22=84 mænd pr. dag.
På de første 28 dage er der udført 28*66=1848 dagsarbejder.
Da kun halvdelen af arbejdet er udført skal der altså på de sidste 22 dage udføres det samme antal dagsarbejder : 1848.
Der skal altså bruges 1848/22=84 mænd pr. dag.
Skriv et svar til: Regnestykke??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
