Matematik

Isoler

03. februar 2013 af vleranda10 (Slettet)

Har vedlagt fil. Det vil være en stor hjælp hvis i kunne hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af SuneChr

i)   e = t·p           t = e/p              En nævner må ikke være 0 ,  ellers er der frit slag.

ii)   r + s = 4/p   ⇒  s = (4/p)  - r                                       "


Svar #2
03. februar 2013 af vleranda10 (Slettet)

#1

Tak for svaret!

i) Men hvordan får du p = e/t til at være e = t·p og så t = e/p?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2013 af SuneChr

En ligning forandres ikke ved at multiplicere med samme tal på begge sider. Ej heller ved at dividere med samme tal på begge sider. Dog ikke dividere med 0 .


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.