Matematik

differentialkvotient,

05. februar 2013 af avengers (Slettet)

jeg har et spørgsmål om differentialkvotient

 

et udtryk lyder

h (x) = 16 - 12 * √x

hvordan bestemmes differentialkvotienten,

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af mathon

 

                              h(x) = 16 - 17 x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2013 af mathon

 

                              h(x) = 16 - 17 x1/2

                              h '(x) = -17(1/2) x-(1/2)
 

                                            -17 
                              h '(x) = --------
                                          2•√(x)


Svar #3
05. februar 2013 af avengers (Slettet)

er  dette resultatet,


Svar #4
05. februar 2013 af avengers (Slettet)

,


Skriv et svar til: differentialkvotient,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.